Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρώην προγραμματιστής της Nintendo δείχνει σε video τα portals του The Legend of Zelda: Ocarina of Time του N64

*
Η είδηση πως στα αρχικά στάδια του The Legend of Zelda: Ocarina of Time του Nintendo 64 υπήρχαν portals εμφανίστηκε πριν από μερικούς μήνες και πλέον έχουμε και ένα σχετικό video. Ο Βρετανός Giles Goddard που εργάστηκε στην Nintendo και στα Star Fox, Super Mario 64 και άλλα παιχνίδια των 90s ρωτήθηκε από έναν fan σχετικά με το αν έχει κάποιο δείγμα γραφής από τo tech demo του Ocarina of Time με τα portals και ο ίδιος ανέβασε ένα σύντομο δείγμα που μας δείχνει πως ήταν προγραμματισμένα να δουλεύουν. Το ενδιαφέρον (που τονίσαμε και στο αρχικό μας άρθρο για το θέμα) είναι πως βλέπουμε σε λειτουργία portals σχεδόν μια δεκαετία πριν γίνουν βασικό χαρακτηριστικό σε ένα από τα πλέον θρυλικά παιχνίδια των τελευταίων ετών, το Portal.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*